Sora ti Puseur Kahéman

SKU: P00383 | Stok: 2
Rp 70.000,- Rp 66.500,-

Deskripsi Singkat

Judul: Sora ti puseur kahéman
Penerbit: Langgam Pustaka
Pengarang: Rin Riani, Ambu Nazwa, Ani Hérliani Bachtiar, Juju Arienasa, Néna Cunara [dan 5 lainnya]
Tahun: 2024
ISBN: 978-623-8521-13-5
Buku: 145 halaman, 13 x 20 cm
Website: https://www.langgampustaka.com/
Email: langgampustaka@gmail.com


Boa


Ukur catur anu kaukur sanajan mindeng mawur
Rékaan basa nu kabaca, sanajan mindeng aya sora anu rohaka
Nyoréang mangsa ka tukang
Geugeut gula jeung peueutna
Taya angen-angen anu disidem

Ceurik seuri midangdam lain gundam
Jiga nu ngagugat jeung nyuat-nyuat
Jiga anu cangcaya kana basa nu ngalisan

Boa,
Pedah reuntas cecekelan pikir nyeri katimbris ku polahna
Antukna ngalahir rasa nu béda
Nyaluuh kana lahunan mawa tunggara raga


*Untuk harga member/reseller silahkan login sebelum transaksi
* Pembelian minimal adalah 1 untuk produk ini

Fast Respon, HP :
+62 82127424881

Rekomendasi